Af Anders Lang Jensen

Han er aktuel i den igangværende landsholdssamling, hvor det danske landshold i torsdags spillede mod Panama og på tirsdag skal op imod Chile. Selvom det blot er træningskampe for Nicklas Bendtner og resten af truppen, er det vigtige kampe forud for sommerens VM-slutrunde.

Danmark Bendtner

Trods succes i Norge har Nicklas Bendtner en drøm om Superligaen. Nærmere bestemt én klub. Den populære danske landsholdsangriber ønsker nemlig ikke at slutte karrieren i Rosenborg, hvor han i sidste sæson blev topscorer. Han vil hjem til Danmark og FC København.

Mesterskabsplaner: NU vil Liverpool hente disse stjerner!

 

”Jeg kommer ikke til at slutte karrieren i Rosenborg”, siger Nicklas Bendtner til BT, der i en alder af 30 år har nogle år tilbage af karrieren. Drømmen er at vende hjem til Parken, hvor FC København huserer.

Nicklas Bendtner sparker

”Jeg kan sige så meget, at jeg vil spille fodbold, indtil jeg ikke kan mere. Og heldigvis, qua min størrelse, behøver speed ikke være min største styrke om fem år, som du også har set med Ibrahimovic for eksempel. Han kunne godt finde ud af at score 28 mål på en sæson, selv om han ikke var så hurtig, som han plejede at være”, fortsætter Bendtner.

Spilleren alle vil have afviser andre topklubber: Han VIL til Liverpool

 

Og den tårnhøje angriber ved godt, hvor karrieren kan fortsætte efter opholdet i Norge.

”Det, tror jeg godt, kan ske i Danmark. Og i FCK ville det være en drøm, uanset hvordan du vender og drejer det. Det var den klub, jeg startede i, og jeg kan huske, at jeg stod på nedre C med nogle kammerater og så FCK spille, da jeg var yngre, mens vi sang med på sangene og syntes, det var megasjovt”, siger Bendtner.

Spurgt, om fremtiden ligger i FCK, er svaret fra Bendtner lidt kryptisk. ”Nja, altså lige nu fokuserer jeg på Rosenborg og på VM. Og når VM er spillet, er jeg sikker på, vi alle sammen bliver klogere på et tidspunkt”, slutter angrebsprofilen lidt uspecificeret.

Vanvid: Karim Benzema chokskifter til engelsk bundklub!