Rosenborg havde været norske mestre i omtrent 24 timer, da holdet for første gang siden august måtte se sig besejret.

Nicklas Bendtner er en af de to danskere, som Celtic onsdag aften skal passe på, når de møder Rosenborg på udebane. Foto: Getty Images

Lørdag sikrede Nicklas Bendtner, Mike Jensen og Jacob Rasmussen samt resten af Rosenborg-mandskabet sig mesterskabet uden selv at være i kamp. Det skete, da Molde på hjemmebane tabte 0-1 til Kristiansund, der ligger til i bunden af Eliteserien.

Den danske landsholdsangriber, Nicklas Bendtner, var atter på pletten for sin klub, norske Rosenborg, der til daglig gør sig i den bedste norske række, Eliteserien.

I medgang… og medgang? FCK-fans giver deres trøjer GRATIS væk efter derby-nederlag

 

Den danske landsholdsangriber er blevet gode venner med målet igen, og har for alvor fundet sig selv i den norske storklub.

Se bare her: Sådan får du Lionel Messi i FIFA 18 helt GRATIS

 

I aftes tog Bendtners klub så den lange vej til Aalesund, hvor han atter fandt vejen til netmaskerne. Det skete, da han omsatte et straffespark, og dermed bragte tronderne foran med 0-1.

Det var Rosenborgs første nederlag i den bedste norske række, siden holdet tabte til Haugesund 20. august.

Der var dog et lille lyspunkt for Nicklas Bendtner, der med sin scoring bragte sig alene i front på topscorerlisten med 18 mål. Der resterer to runder af ligaen.

Nedenfor kan du se scoringen:

Chok: Neymar vil allerede væk fra PSG – denne storklub lokker

 

 

 

PSG går TRANSFER-AMOK: Vil hente de to største stjerner i Premier League

 

Dog hjalp Nicklas Bendtners scoring ikke ret meget for Rosenborg i denne kamp. Holdet endte nemlig med at tabe med 2-1 til bundproppen fra Aalesund. Bendtner er dog nu suveræn topscorer i Eliteserien med hele 18 mål.

Andetsteds kom danske Tommy Brochmann også på tavlen for Stabæk, der vandt 5-0 over Odd.

Ligeledes bragte Patrick Mortensen sig også på måltavlen, men det var ikke nok for hans klub, Sarpsborg, for at undgå et nederlag til Viking på 1-2.