Putin_Erdogan_Berlusconi_2

Det er Berlusconi til højre

Hvis du ikke allerede kender  Berlusconi, så er her en lynintroduktion: Italiensk rigmand, præsident i Italien ad flere omgange, glad for fest og farver og har haft et par uheldige affærer med prostituerede blandt andet med den mindreårige Ruby, og nå ja så ejer han også fodboldklubben AC Milan. Når Silvio Berlusconi har et ønske om at noget skal ske, så er det meget ofte det går i opfyldelse.

Berlusconi vil have Ancelotti tilbage til Milan

CarloAncelottiBerlusconi har 2 store prioriteter for denne sommer. Den ene hedder Carlo Ancelotti og den anden prioritet kan du læse om længere nede.

Carlo Ancelotti blev tidligere på måneden fyret fra posten som Real Madrid træner, hvilket har skabt en del debat i fodboldverdenen om det var et fornuftigt valg blandt andet på fodboldspillerens facebookside. hvor det bliver pointeret af både Real Madrid og Barcelona fans, at fyringen af Ancelotti ikke var klubbens hidtil smarteste prioritering:

barcafan_om_ancelotti_fyring

ancelotti

At Ancelotti er vellidt blandt fans er også en af de grunde, som Berlusconi giver for at få den tidligere Milan træner tilbage igen:

“Alle Milans fans har anbefalet og rådgivet mig om, at Ancelotti skal tilbage til Milan. Sådan sagde vores fans, jeg har lyttet til dem og vi [red. Milan og Ancelotti] vil finde en løsning.” Sådan sagde Berlusconi til det store spanske fodboldmagasin La Marca, hvor han også pointerer at det nu skal Ancelotti snakke med familien om beslutningen.

Berlusconi er sikker i sit valg og som han videre pointerer til La Marca:

Jeg overvejer ikke nogle andre for trænerposten. Jeg er sikker på at Carlo vil tage den post, og der er ingen grund til at lede efter andre trænere!

Berlusconis andet mål: Svensk verdensstjerne

Vi kan vist ikke holde den skjult længere, og ja du har nok regnet det ud nu. Berlusconi vil også have Zlatan Ibrahimovic hjem til klubben, men hvor Berlusconi er meget sikker i mælet omkring Ancelotti er situationen meget mere usikker med Zlatan. Dette var hvad Berlusconi sagde om Zlatan i samme interview:

Jeg er forblændet af muligheden for at få ham [red. Zlatan] tilbage, men det bliver svært at få det til at ske. Vi må være tålmodige, og se om det kan lade sig gøre.

Læs også: Real Madrid fyrer Carlo Ancelotti
L
æs også: Paul Pogba, retten til sit eget ansigt og de spanske storklubber

AC Milan produkter fra vores partnere:

[shopello_products]