Pierre-Emerick Aubameyangs skifte til en klub i London er lige oppeover, melder det pålidelige, tyske medie, Kicker. Der har længe været flirten mellem særligt Aubameyang og Arsenal.

COLOGNE, GERMANY – DECEMBER 19: Pierre-Emerick Aubameyang of Borussia Dortmund in action during the Bundesliga match between 1. FC Koeln and Borussia Dortmund at RheinEnergieStadion on December 19, 2015 in Cologne, Germany. (Photo by Alexandre Simoes/Borussia Dortmund/Getty Images)

af: Emil Plovgaard

Gaboneseren har i længere tid siddet på bænken, men i kampen mod Freiburg i lørdags kom han på banen, og her blev der sunget adskillige smædesange og fremvist utilfredse banner målrettet spilleren.

Læs også: Officielt: Manchester City køber forsvarsspiller for 500.000.000 kroner

Ifølge Kicker er de to parter ved at nærme sig hinanden. Der har været konkret interesse fra Arsenals side, mens der også har været afholdt indledende forhandlinger med spilleren.

Læs også: Kanes vilde ultimatum til Real Madrid: Skil jer af med disse tre personer!

De sidste detaljer mangler dog stadig at falde på plads. Således er det obligatoriske lægetjek ikke gennemført endnu. Men heller ikke det burde være en hæmsko. Aubameyang er nemlig på vej til London i skrivende stund, melder det tyske fodboldmedie, Kicker.

Læs også: Medie: FC Midtjylland afviser bud på 75.000.000 kroner fra Premier League-klub

Goal.com har på Twitter sågar også lagt en video op, hvor Aubameyang befinder sig udenfor Dortmunds lufthavn. Alle disse beretninger kombineret gør altså, at et skifte er tæt på at være uundgåeligt. Det skulle da lige være, hvis gaboneseren ikke gennemfører lægetjekket. Men han har trods alt været i kamp i weekenden – så mon ikke han er fit for fight?

Læs også: Officielt: AGF sender klubikon til Polen

Video af Pierre-Emerick Aubameyang i Dortmund-lufthavnen:

Pierre-Emerick Aubameyang har været Dortmund-spiller siden 2013, hvor han kom til klubben fra franske Saint-Etienne. Inden da havde han spillet for AC Milan og været lejet ud til en del klubber, heriblandt AS Monaco.

Daily Star Sport meddeler, at Aubameyang befinder sig i dette fly, der i øjeblikket befinder sig ud for Hollands vestkyst med retning mod Englands hovedstad, London.

https://www.facebook.com/DailyStarSport/photos/a.377231522443889.1073741828.377223512444690/926105450889824/?type=3