Af Anders Lang Jensen

Efter det store salg af brasilianske Philippe Coutinho kigger Liverpool mod en mulig erstatning. Her går navnene lige fra Monacos Thomas Lemar og Leicesters Riyad Mahrez, men ingen af de to kan klubben på Anfield være tæt på at hente.

Naby Keita i tyske Leipzig skifter til Liverpool i sommerens transfervindue, men ledelsen arbejder på at hente den stærke midtbanemand til klubben allerede i denne måned. Om han skal ses, som en direkte erstatning til offensiven er meget tvivlsomt.

Rygterne vil dog ikke gå væk omkring en ny offensivspiller til Jurgen Klopp og co. og nu nævnes selveste Antoine Griezmann som et emne på Anfield. Pengepungen vejer en del efter Coutinho-salget, og derfor er den franske stjerne i søgelyset hos The Reds.

https://twitter.com/AnfieldInsiders/status/951528662993600513

En række bookmakere i England har også gjort Liverpool til favoritter til at lande Antoine Griezmann i denne måned. Som nummer 2 og 3 ligger FC Barcelona og Manchester United, som ellers begge er meldt tættest på Atletico-stjernen og ikke Liverpool.

LÆS OGSÅ: 

Vild guide: Sådan får du uendelige penge i FIFA 18 Career Mode

 

Men holdet på Anfield har altså ifølge SkyBet overhalet de to øvrige europæiske storklubber. På rygtebørsen og hos selv de største spanske aviser har Griezmann lignet en kommende FC Barcelona-mand, da klubben på Camp Nou, ifølge kilder, vil betale franskmandens frikøbsklausul på 100 millioner euro.

Twitter-siden Anfield Insiders er et Liverpool-medie, som viderebringer nyheder omkring den engelske traditionsklub på Anfield. Derfor siger det sig selv, at fansene på siden er gået amok over de nyopståede rygter omkring en mulig drømmetransfer af Antoine Griezmann.

Den 26-årige franskmand forventes at dominere rygtebørsen i denne måned og til sommer. Griezmann forlader med al sandsynlighed Atletico Madrid, og derfor skal den kommende arbejdsgiver, altså bare findes, men der er altså hård kamp om spydspidsens underskrift.

LÆS OGSÅ: 

Anfield kalder: Liverpool henter dansk landsholdsstjerne!