LISBON, PORTUGAL – OCTOBER 5: SL Benfica’s Anderson Talisca celebrates first goal during the Portuguese First League match SL Benfica v FC Arouca at Estadio da Luz on October 5, 2014 in Lisbon, Portugal. (Photo by Gualter Fatia/Getty Images)

I følge en artikel fra det Lissabon-baserede medie, Record, så har Besiktas valgt ikke at bruge den frist, som udløber i dag. Anderson Talisca, der til daglig spiller for Benfica, kunne have blevet Besiktas-spiller, såfremt tyrkerne havde udløst den frikøbsklausul på 21 millioner, som den portugisiske klub havde tilbudt på dem.

Fristen ender dog – som skrevet – i dag. Nu melder det portugisiske medie, Record, at den tyrkiske storklub ikke har i sinde at aktivere den.

Dermed er der banet vej for et skifte til Liverpool for den 24-årige brasilianer, som har en glorværdig fortid bag sig i europæisk fodbold.

Selvom angriberen ikke er blevet udtaget til den brasilianske landsholdstrup af landstræneren, Tite, så mener, The Reds stadig, at Anderson Talisca er pengene værd.

LÆS OGSÅ: Fire markante profiler kan forlade Bayern denne sommer: Vi er villige til at lytte på tilbud

36 mål i 79 kampe

36 mål i 79 kampe over de seneste to sæsoner skulle nemlig have overbevist de øverste folk på Anfield. De skulle angiveligt mene, at Anderson Talisca er et godt match med Jürgen Klopps spillestil.

Talisca skrev for nylig under på en forlængelse med Benfica. Således løber hans kontrakt nu frem til 2021. Allerede inden næste sæson begynder kan han dog være at finde i en anden klub.

LÆS OGSÅ: Liverpools fans er desperate: Nu florerer dette billede af Fekir på de sociale medier

Venter på konkret henvendelse fra Merseyside

Brasilianeren venter i øjeblikket på konkret henvendelse fra Premier League-klub. Hvis alt går efter planen, vil han være en del af Klopps startopstillingen i næste sæson. Det skriver det portugisiske medie.

LÆS OGSÅ: Nyt fra Liverpool: Dembélé, Fekir og Lemar