Af Anders Lang Jensen

Her til aften melder fransk presse om en sensationel handel, der kan blive en realitet denne sommer. Spanske Real Madrid er klar til sommerens transfervindue og har angiveligt en aftale med Liverpool.

 

Det drejer sig om den afrikanske stjerne Sadio Mane, der har imponeret i front for Liverpool i denne sæson sammen med hans to andre offensive legekammerater på Anfield i Roberto Firmino og Mohamed Salah.

Ifølge mediet France Football er der enighed mellem klubberne om en transfer af den senegalesiske offensivstjerne. Mane står angiveligt øverst på listen af drømmespillere, der kan ende på Bernabeu denne sommer.

Det franske medier beretter dog også om et tvist til handlen. Afskeden med træner Zinedine Zidane kan blive afgørende. Mediet melder dog ikke om et eksempel, men det kan være at den franske succestræner ønskede sig Liverpool-stjernen, men måske ikke længere er aktuel efter Zidanes chokerende stop i den spanske hovedstad.

Real Madrid forbereder sig på en ny historie, hvor yngre spillere skal hentes ind som erstatninger til fremtiden for stjerner som Ronaldo, Bale og Benzema. Spillere som Neymar, Mohamed Salah og Harry Kane er nævnt, men disse er umulige at hente til Spanien.

Mane er dog en anden opgave, og selvom afrikaneren er en vigtig offensiv brik hos Jurgen Klopps tropper, kan en høj overgangssum lokke englænderne til en transfer af en stor kaliber.