En af de helt store profiler hos Brøndby IF i denne sæson, Christian Nørgaard, så gerne, at Thomas Kahlenberg en dag i fremtiden blev træner for Vestegnsklubben.

HELSINGOR, DENMARK – NOVEMBER 11: Thomas Kahlenberg of Denmark speaks to the media during the Danish FA DBU Press Conference at Hotel Marina on November 11, 2015 in Helsingor, Denmark. (Photo by Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images)

af: Emil Plovgaard

Christian Nørgaard, der netop er blevet kåret til årets spiller i Brøndby (det skete i weekenden, red.), fortæller, at han ser op til Thomas Kahlenberg som person, og han håber, han bliver træner for Brøndby IF en dag.

Læs også: Bookmakere er stensikre: Udbetaler allerede gevinst, hvis du har dette hold som mestre

– Han er fantastisk som både spiller og menneske, som jeg tror alle i truppen og i omklædningsrummet så op til. Altid meget rolig gemyt, men når han gik på banen, så ville han gøre alt for at vinde, fortæller Nørgaard i Brøndbys julekalender.

Læs også: Kvist før EL-kamp: Der er ingen, som hilser på os længere

– Vi savner ham. Jeg savner ham. Jeg ser ham som værende træner for Brøndby en dag. Det tror jeg ville være et rigtig godt match.

Kun fremtiden vil vise, om Kahlenberg en dag er at finde i trænersædet på Brøndby Stadion, men vi er dog enige i Nørgaards betragtninger om den tidligere danske landsholdsspiller.

Næste kamp for Brøndby IF er på søndag, når de på hjemmebane skal forsøge at holde fast i førstepladsen. De møder holdet fra den jyske hovedstad, AGF.

LÆS OGSÅ:

Rosenborg aflyste en tur til denne destination – det er DBU fuldstændig ligeglade med

Mata fortæller om Manchester-derbyet på søndag: City bliver ikke Premier League-mestre

Åh nej: City-stjerne tvivlsom til Manchester-derby – ikke udtaget til Champions League-kamp

Skandinavisk storklub dropper berygtet træningslejr: Det ville krænke klubbens værdier