AC Milan’s ledelse har i disse dage meget travlt. De arbejder nemlig på at få de første spillere hentet ind, så de kan være klar til den nye sæson, som venter forude.

MANCHESTER, ENGLAND – FEBRUARY 25: Alvaro Morata of Chelsea, Victor Lindelof and Chris Smalling of Manchester United compete for the ball during the Premier League match between Manchester United and Chelsea at Old Trafford on February 25, 2018 in Manchester, England. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Gattusos tropper sluttede i sidste sæson på en noget skuffende sjetteplads. I efteråret besluttede italierne sig for at afskedige Vincenzo Montella, og i hans sted tog en sand klublegende over. Ingen ringere end Gennaro Gattuso skulle stå i spidsen for den klub, som havde givet ham så meget – og omvendt.

Den velrenommerede italienske journalist, Gianluca Di Marzio, skriver på sin hjemmeside, at nogle af de mere elitære mennesker i AC Milans organisation i disse dage er i London.

Bundesliga-klub vil hente kroatisk VM-helt

Og de hygger sig ikke bare i den engelske hovedstad. Man forsøger nemlig at lande en aftale for spanske Alvaro Morata, som gerne vil “hjem” til støvlelandet. For selv om han ikke er vokset op i pizzaens fødeland, så tilbragte han to gode sæsoner i landet hos Juventus.  

Dog er det ikke kun AC Milan, som holder sig vågne i forhold til Alvaro Morata. Det gør også rivalerne fra Napoli. Ifølge Di Marzio, har de dog ikke konkretiseret deres interesse. Endnu.

Officielt: Manchester United sælger profil til hollandsk fodbold

Milan mangler mål…

Alvaro Morata er langt fra den eneste angriber, som gerne skifter til AC Milan i dette vindue. Gonzalo Higuain fra Argentina (og Juventus) er mere eller mindre smidt ud af den italienske klub, efter Cristiano Ronaldos ankomst.

Gonzalo Higuains agent, som også er hans bror, har berettet om interesse fra AC Milan. Og det er især i angrebet, at milaneserne har brug for hjælp. I sidste sæson blev det kun til 56 basser. Som kontrast hertil, scorede Lazio (der endte på femtepladsen – lige over Milano-klubben) hele 89 mål.

Arsenal rydder ud: Disse profiler skal væk