Med Maurizio Sarri på sidelinjen har Chelsea hentet fire sejre i sæsonens første fire kampe, og the Blues har fået meget ros for deres flotte, offensive spil. Men italieneren har måske ikke den helt store tiltro endnu til sin stjernespækkede trup.

Af Anders Lang Jensen

 

Trods den flotte start tror Sarri dog ikke på, at London-klubben kan stryge hele vejen til tops og vinde ligaen. Han ligger derimod ganske klogt presbolden over til sine konkurrerende managers i toppen af den benhårde engelske liga:

”I øjeblikket er Liverpool og Manchester City de to titelkandidater. Vi er nødt til at tage et skridt op for at være på samme niveau”, fortæller italieneren forud for Chelseas opgør mod Cardiff.

”Jeg tror, det er for tidligt for os i denne sæson, men jeg håber det ikke”.

”I sidste sæson var der 30 point op til Manchester City, og det er meget svært at lukke et så stort hul på en enkelt sæson”.

NEJ NEJ: Premier League-klub afviste at hente Ronaldo denne sommer!

 

”Vi er nødt til at forbedre os, og vi kan forbedre os. Lige nu er vi ikke solide i defensiven”, siger den italienske boss.

Chelsea har besejret Huddersfield, Arsenal, Newcastle og Bournemouth i de første fire kampe. Næste opgave for the Blues er mod Kenneth Zohores Cardiff. Den kamp sparkes i gang i morgen lørdag, når der er kick off klokken 16.

EKSLUSIVT: SÅ meget tjener Kasper Schmeichel i Leicester