Antonio Contes efterfølger hos Chelsea vil blive stillet et meget begrænset transferbudget til rådighed denne sommer. Klubben fra Vestlondon skal nemlig spinke og spare for at rette op på mange års overforbrug og et nyt stadion.

BRIGHTON, ENGLAND – JANUARY 20: Chelsea manager Antonio Conte looks on during the Premier League match between Brighton and Hove Albion and Chelsea at Amex Stadium on January 20, 2018 in Brighton, England. (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Selvom Conte stadig har et år tilbage af sin kontrakt på Stamford Bridge, så forventes det, at den italienske træner forlader klubben efter en miserabel sæson i Premier League og et ophedet forhold med bestyrelsen.

LÆS OGSÅ: Skadeskvaler i Liverpool: Stjerne set på hospital

Den italienske træner har jævnligt kritiseret Chelseas manglende muligheder for at spendere sammenlignet med klubber som Manchester City og Paris Saint-Germain, og har heller ikke været enig i de emner, som bestyrelsen har valgt ud.

The Blues skal spinke og spare med en eventuel ny træner ved roret. Det nye stadion, som klubben vil opføre, kommer nemlig til at koste i omegnen af 1,2 milliarder pund, altså godt og vel 10 milliarder kroner.

I stedet for at kigge på transfermarkedet for at forsyne truppen med nyt blod, vil klubben have den nye træner til at satse noget mere på ungdommen, end det har været tilfældet de seneste mange år. Han vil derfor blive stillet et begrænset transferbudget til rådighed denne sommer.

LÆS OGSÅ: Gerrard er ikke i tvivl: Han er den bedste spiller i verden

Conte blev ofte beskyldt for at overse de mange talenter, der rendt rundt på klubbens ungdomsakademi. Det er kun danske Andreas Christensen, der er brudt igennem ungdomsrækkerne hos London-klubben i nyere tid.

Men den nye træner vil blive nødt til at gøre ungdomssatsningen til en prioritet. Først og fremmest på grund af det smalle transferbudget. Den tidligere Barcelona-træner, Luis Enrique, anses som favorit til at efterfølge Conte på Stamford Bridge.

Napolis excentriske træner Maurizio Sarri nævnes dog også som en af mulighederne.

LÆS OGSÅ: José Mourinho er rasende: Derfor solgte Chelsea Mohamed Salah