Chelsea og den russiske ejer, Roman Ambramovich er ikke bange for at bruge penge. Klubben har spenderet stort i samtlige transfervinduer siden den blev overtaget af russeren. Chelsea ligger i øjeblikket på en 1. plads i Premier League og de er videre til ottendedelsfinalen i Champions League, hvor de møder franske PSG.

 

Topprioritet

Rygterne i de engelske medier går nu på, at Chelsea har sendt forhandlere til Italien for, at lukke hele tre store handler. Toppriorteten skulle angiveligt være Paul Pogba, som Chelsea skulle være klar til at give 400 millioner og brasilianske Ramires for. Chelsea har i lang tid været kædet sammen med Pogba og franskmanden har flere gange nævnt, at han gerne vil tilbage til Premier League. Kunne man forestille sig Paul Pogba i en Chelsea trøje.

 

Kevin+Strootman+UC+Sampdoria+v+Roma+HSo6sO9V30vl

Kevin Strootman

Colombiansk stjerne

En anden spiller som Chelsea har holdt øje med i lang tid er Juan Cuadrado. Han har imponeret for klubholdet Fiorentina og var også fantastisk for Colombia til VM i Brasilien. Colombianeren koster eftersigende i omegnen af 350 millioner kroner og den pris skulle Chelsea være klar til at betale.

 

Manchester Uniteds darling

Den sidste spiller på ønskelisten er hollandske, Kevin Strootman. Han er flere gange blevet kædet sammen med Manchester United, men nu skulle Chelsea være klar til at betale hele 300 millioner for den hollandske midtbanespiller, hvilket er hvad rygterne lyder på, at det er den pris som AS Roma forlanger.

 

Husk lige at smide et like, tweete nyheden eller G+’e  den…  Tak på forhånd og let the game begin 🙂

 

(nedenfor kan du hente listen over de dyreste spillere i verden pt, så det er klart blæret viden at have når Karl Mega Smart og Kloge-Åge påstår et eller andet vrøvl om en eller anden spiller koster så meget)

Vidste du at….

Vi på fodboldspilleren prøver at være meget mere end fodboldnyheder. Du kan for eksempel læse en guide til bedste fodboldmål og guides om både den rette dommerfløjte, fodboldstrømper og fodboldstøvler.