Ifølge rapporter fra den engelske avis Metro.co.uk, så har Chelsea udset sig Arsenals angriber Theo Walcott, der også er blevet noget af en lokal engelsk fodboldhelt.

Theo Walcott der har 12 måneder tilbage af sin kontrakt i Arsenal trøjen er endnu ikke blevet tilbudt en ny kontrakt af the Gunners.

theo-walcottBåde Manchester United og Liverpool FC følger situationen med Theo Walcott nøje, såvel som andre internationale klubber, men i følge The Times, så er Chelsea allerede begyndt at rykke i kulisserne. At se Theo Walcott i de blå farver på Stamford Bridge er noget der ville kunne begejstre de lokale fans, hvor Walcott allerede nyder en heltestatus i de engelske fodboldhjerter.

Walcott er dog ikke gratis, og det forventes at han kommer til at koste omkring 1.000.000 kroner om ugen på hans kommende kontrakt.

Theo Walcott – Mini Bio

Theo James Walcott er født den 16. marts 1989 og er 26 år gammel, og han er 176 cm høj. Theos kone hedder Melanie Walcott og sammen har de sønnen Finley Walcott.
Theo Walcott startede sin voksne fodboldkarriere i Southampton FC, hvor han spillede fra 2000 til  2006, dog kun på førsteholdet fra 2005 til 2006.

Her kan du se Walcott i en Southampton trøje.

I 2006 blev Theo Walcott hentet af Arsenal FC og det var her i en Arsenal trøje at Walcott fik sit seriøse gennembrud. Hos Arsenal spiller Walcott enten fløj eller angriber.

Særlige kendetegn er ekstrem speed. Videre er Walcott kendt for god balance, bevægelse på banen og en utrolig god teknik. Kun piben fra en dommefløjte kan stoppe ham.

Interessante detaljer:

Sven Göran Erikson udvalgte i 2006 Theo Walcott til det engelske landshold som den yngste engelske spiller nogensinde til at spille på seniorlandsholdet i en alder af 17 år og 75 dage.

Det siger andre om Walcott:

Pep Guardiola har beskrevet Walcotts angrebsevner således: “Du skal bruge en pistol for at kunne stoppe ham.”

Lionel Messi har beskrevet Walcott som “en af de farligste spillere jeg nogensinde har været oppe imod.”