Den franske storklub, Olympique Lyonnais (Lyon), havde muligheden for at hente Cristiano Ronaldo, men den franske klub valgte i sidste ende ikke at hente den dengang unge portugiser.

(Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images,)

Tilbage i 2002 var ikke engang Sporting Lissabon klar over det store talent, der rendte rundt på klubbens træningsbaner. Den portugisiske klub var interesseret i at købe Tony Vairelles fra Lyon og tilbød Cristiano Ronaldo i bytte for angriberen.

Under TV-showet ’J+1’ på fransk Canal Plus, fortalte den tidligere Lyon-angriber om episoden.

-På det tidspunkt, ville Sporting Lissabon gerne have mig og tilbød to spillere i bytte. Cristiano Ronaldo var en af dem. Lyon vil formentlig altid fortryde den beslutning.

SE OGSÅ: Seje, danske kvinder lavede ungarsk gullasch: Sætter fed streg under, hvorfor de kræver mere i løn

Et år senere, i 2003, blev Cristiano Ronaldo solgt til Manchester United. Den portugisiske angriber nød et frugtbart ophold hos De Røde Djævle, hvor det blandt andet lykkedes at vinde Champions League, Ballon d’Or og tre Premier League-titler.

I 2009 skiftede Cristiano Ronaldo så til Real Madrid. Siden da har portugiseren prøvet at vinde Champions League tre gange mere, to La Liga-titler og tre Ballon d’Or-trofæer.

Vairelles derimod nåede at optræde otte gange for det franske landshold, men i klubregi fejlede han noget så grusomt, og vandt ikke nogen betydende trofæer i løbet af sin karriere. Efter opholdet hos Lyon optrådte han for Rennes, Bastia, Lierse, Tours, Dudelange og Guegnon, før han i en alder af 38 år valgte at trække sig tilbage fra fodboldverdenen.

SE OGSÅ: United-fans anklages for racisme: Lukakus kønsdel er større end…