Af Anders Lang Jensen

Store transfers mellem kæmpestore rivaliserende klubber er et sjældent syn, men af og til kan sådanne komme i stand. Real Madrid til FC Barcelona, Tottenham til Arsenal eller måske nu Liverpool til Everton

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Det drejer sig om den særdeles skadesplagede angriber på Anfield Daniel Sturridge. Frem mod næste sommers VM-slutrunde i Rusland ønsker den tidligere Chelsea-angriber mere spilletid, end hvad tyske Jürgen Klopp giver den engelske målmager.

LÆS OGSÅ: Cristianos sommerplaner: Ronaldo vil til DENNE kæmpeklub

Det er netop en stor drøm for Sturridge at komme med i den engelske trup, som skal spille sig til succes i det russiske til sommer. Og en mere eller mindre desperat Sturridge ønsker et skifte væk fra Liverpool allerede til januar. Everton er interesserede, og det er englænderen også selv.

Photo by Alex Livesey/Getty Images

Det er ikke et geografisk stort skifte, der måske kan komme på tale for Liverpool-spilleren. Evertons hjemmebane Goodison Park ligger blot et stenkast fra netop Anfield, men hvis et skifte af denne slags går igennem, vil det være helt utroligt kontroversielt.

LÆS OGSÅ: Job i det britiske: Thierry Henry klar som ny manager

Everton er desperate efter målscorere på deres mandskab, som efter en sommer fuld af transfers til klubben leverer helt utroligt ringe sportslige præstationer. En position beliggende helt i bunden af den til tider barske Premier League er fakta for Merseyside-klubben.

Foto: Getty Images.

I Liverpool har den foretrukne spydspids været brasilianeren Roberto Firmino i stedet for Sturridge. Spilletiden og kampformen skal tilbage i bentøjet på den uheldige angriber. Nu er englænderen dog tilbage fra en længerevarende skade i Liverpool-trøjen.

Nyheden er ekstra interessant, fordi Sturridge hos de engelske bookmakere er favorit til at skifte til Everton, som er de helt store ærkerivaler til Liverpool. I feltet efter Everton er klubber som West Ham og Newcastle meldt interesserede.

LÆS OGSÅ: Sindssyg dårlig statistik: Ronaldo er ligaens dårligste på ét punkt!

En helt utrolig vintertransfer er altså ifølge de velinformerede bookmakere i det engelske oppe over. Daniel Sturridge kan se frem til spilletid i Everton, men nok også en masse modstand fra Liverpool-fansene.