Af Anders Lang Jensen

Det kører ikke for den traditionsrige storklub i den spanske hovedstad. Real Madrid kan ikke finde storformen, som de sidste to sæsoner har hevet en lang række trofæer hjem under træner Zidane. 

Men utrolig mange tabte indtil videre i denne sæson betyder, at rivalerne fra FC Barcelona buldrer frem i den spanske liga. Et mesterskab ligner allerede en ting, man på Bernabeu må kigge meget langt efter. Holdets stjerner præsterer heller ikke på vanligt niveau.

LÆS OGSÅ: Cristianos sommerplaner: Ronaldo vil til DENNE kæmpeklub

Den ellers så normalt målfarlige verdensstjerne Cristiano Ronaldo kan ikke finde formen, sammen med resten af truppen franske Zinedine Zidane råder over. Blot et enkelt mål er kommet fra portugiserens fødder, i de 8 kampe i ligaen Ronaldo har været i aktion for Los Blancos.

Altså en helt anden situation end hvad angriberen har præsteret på topniveau i de sidste mange sæsoner for både engelske Manchester United og kongeklubben i Madrid. Nu er der kommet interessant statistik på den portugisiske verdensstjerne.

LÆS OGSÅ: Job i det britiske: Thierry Henry klar som ny manager

Det er ikke blot i det offensive spil, at Ronaldo har problemer. Real-stjernen har nemlig i sæsonens otte kampe for Ronaldos vedkommende budt på 0 tacklinger og 0 bolderobringer. Det er kun få med sådan en dårlig statistik på sig. Det er mediet Reddit som kommer med nyheden.

Ronaldo er kun blandt 6 spillere i den spanske liga, som har sådan en dårlig defensiv statistisk. Ingen defensive aktioner er altså kommet fra Ronaldo denne sæson. 4 af de øvrige seks spillere er målmænd, hvorfor det ikke er overraskende. Den sidste udover Ronaldo er en spiller, som ikke har startet inde for sin respektive klub én eneste gang.

Ronaldo har sine kompetencer i den offensive del af spillet, men at der ikke er en eneste erobring eller tackling fra hans side, er fuldstændig vanvittigt for den ellers normalt helt usædvanlige klassespiller.

LÆS OGSÅ: Tidligere Real Madrid-profil chokerer: Ville begå selvmord