Af Anders Lang Jensen

Rygtemøllen kører derudaf fortsat, og den overståede sommer bød på en lang række kæmpestore transfers i den internationale fodboldverden. Verdens største fodboldklubber henter konstant nyt blod til trupperne. 

Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Og det er ingen hemmelighed i den franske storklub Paris Saint-Germain denne sommer, at målsætningerne er at spille med helt fremme. Neymar blev hentet hos FC Barcelona og Kylian Mbappé hos ligarivalerne AS Monaco.

Læs også: VM-overblik: Danmark kan ende i skrækpulje til sommer

Nu melder den engelske avis The Express, at Real Madrids Cristiano Ronaldo pønser på et skifte til den franske hovedstad til sommer. Planerne på Parc des Princes i Paris er at forme en trio i front bestående af netop Neymar, Mbappé og altså Ronaldo.

Photo by Xavier Laine/Getty Images 

Det betyder, at den sydamerikanske bomber Edinson Cavani skal væk fra klubben. Det er også planerne i den rige ledelse i klubben, at angriberen skal sælges for at gøre brasilianske Neymar til den absolut største i klubben for en stund. Måske sammen med Ronaldo til sommer.

Læs også: Uniteds trøje næste år: Vanvittig farve!

Med de mange stjerner som hentes ind til den franske storklub, skal der også sendes nogle nuværende væk. Avisen melder, at spillere som Edinson Cavani, Angel Di Maria og Julian Draxler skal skippes af sted.

Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images,

De franske giganter ønsker en fremtid med verdens bedste spillere i klubben og et muligt Champions League-trofæ. Måske allerede i denne sæson, men under alle omstændighed i næste sæson hvis den portugisiske verdensstjerne skriver under med franskmændene.

Cristiano Ronaldo vandt for ikke så forfærdelig længe siden titlen som verdens bedste fodboldspiller ved ”The Best” af FIFA. Det bliver derfor ingen nem opgave for pariserne at hente den 32-årige angriber ud af kontrakten med kongeklubben i Madrid.

Læs også: Pengeregn: SÅ meget tjener de danske stjerner på VM-billetten

De økonomiske regler gennem Finanicial Fair play skal efter sigende tjekke PSG for at bruge for mange penge på spillere. Hvis man endnu en sommer henter et kæmpenavn som Ronaldo næste sommer, vil forbundet uden tvivl have bekymringerne om PSG.