Den 30 årige Ballon D’Or  vinder ser sig for tiden om efter nye udfordringer. Det portugisiske naturtalent er for tiden spillende i en Real Madrid trøje. Real Madrid ligger på nuværende tidspunkt påen sikker 2. plads i La Liga.
Eksperter i spansk fodbold sår dog meget tvivl om fremtidsperspektiverne i Real, og flere eksperter pointerer det ikke ser ud til, at Christiano Ronaldo forsætte i den spanske topklub efter sommeren.

Ronaldo stadig Real Madrid trøje

City spillere er sikre i deres sag.

Skysport skriver i dag, at spillerne fra Manchester City er sikker på, at de får Christiano Ronaldo som holdkammerat efter sommerpausen.
Graham Hunter, fodboldekspert med speciale i La Liga fortæller til skysport:

”Jeg ved at spillerne i Manchester City har fortalt meget, meget sikkert hen over de sidste par uger, at de tror på et succesfuldt skifte fra den klub.”

Graham Hunter der blandt er blevet kendt for sine dybdegående interviews med Lionel Messi, Sergio Ramos, Iker Casillas og andre profiler fra den spanske liga kommenterer dog osse:

”Om rygterne er sande eller ej, vil jeg ikke udtale mig om”

For blot en måned siden, var rygterne bygget op, om et skifte for Ronaldo fra Real Madrid til Manchester United. Men skal man tro de nyeste rygter, ser det ud til, at City har overhalet United inden om, og fået fat i en sand United legende til at spille i en Manchester City trøje.

Hvis du skulle være i tvivl om hvorfor Ronaldo er verdens bedste spiller, så tag lige et kig på videoen nedenfor.

Ronaldo Compilation by jprc93150