Arsenal formåede ikke at kvalificere sig til denne sæsons udgave af Champions League, og de risikerer muligvis også ikke at kvalificere sig næste års udgave af turneringen, såfremt de ikke forstærker truppen markant den kommende måned.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Så vidt som den engelske presse er underforstået, så er en særlig brasilianske stjerne sat i forbindelse med et skifte til Arsenal.

Ifølge det spanske medie, Don Balon, skulle Rafinha nemlig være kommet i overskud hos FC Barcelona, efter købet af Philippe Coutinho fra Liverpool FC for 1,2 milliarder kroner.

Læs også: Kig væk, Liverpool! Salah har mundtlig aftale med denne spanske storklub

Den brasilianske midtbanestjerne var en bænkevarmer i sidste sæson.  Der er dog imidlertid ikke blevet udsigt til den store spilletid med tanke på indkøbet af Coutinho.

Derudover har den 24-årige midtbanespiller også tilbragt meget tid på lazarettet i denne sæson, hvorfor han da heller ikke har optrådt i en eneste kamp for catalanerne i denne sæson.

I sidste sæson formåede han dog at optræde 18 gange for den spanske klub. Her medvirkede han i 12 mål, hvoraf han selv scorede syv og assisterede yderligere fem.

Læs også: 150.000.000: Atletico Madrid byder på tidligere Superliga-stjerne

Don Balon skriver endvidere, at Rafinha indtil videre har modtaget bud fra tre klubber: Celta Vigo og Inter, mens det største bud skulle være det, som Arsene Wenger har sendt på forhandlingsbordet. Den franske Arsenal-træner vil efter sigende erstatte Özil, der har kontraktudløb til sommer, og det kan han gøre med Rafinha.

Liverpool har også været interesseret i Rafinha, som har en frikøbsklausul på 75 millioner euro (558 millioner kroner). Nytårsaftensdag skrev Don Balon sågar, at The Reds ville have Rafinha i en form for byttehandel med Coutinho. De ville have det skidt med sig selv, hvis brasilianeren ender på Emirates i stedet.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne