I morgen står Danmark overfor endnu en venskabskamp. Denne gang gælder det de kommende værter til EM 2016, Frankrig, som hjemme i St. Etienne tager imod Bendtner & co.

Onsdagens kamp mod USA fik sparket liv i det danske landshold ovenpå konflikterne om løn og det kommercielle. Helt bogstavelig talt må man sige, at det var Nicklas Lord Bendtner, der fik sparket gang i det danske spil. Med hele tre mål på stribe blev Bendtner den eneste danske målscore i kampen og har endnu engang bevidst sit værd på det danske landshold.

 

Lord Bendtner er mere end klar til fransk opgør

Nicklas Bendtner må siges at være i sit livs form når han sammen med resten af landsholdet søndag besøger Frankrig. Efter en hård start i Wolfsburg har Lord Bendtner skulle træne langt mere effektiv og fokuseret end tidligere for at nå mere spilletid. Og netop af denne årsag mener Morten Olsen, at den tidligere arsenal angriber, spillede som han gjorde i onsdags.
Det er tydeligt at se, at træningsindsatsen har været god for Nicklas den seneste tid.” Her tilføjer Morten Olsen, at Nicklas Bendtner kan slå Jon Dahl Tomassons rekord på 52 landskampsmål

Nicklas vil få rekorden, hvis holdet har succes. Sådan ser han måske ikke på det. Han vil gå efter den scoringsrekord, og det er også muligt, han kan nå det. 29 mål for en 27-årig viser jo, at Nicklas har spillet på et godt fodboldhold

Frankrig står stadig som favoritter

Selvom Lord Bendtner er flyvende vil det stadig kræve en optimalt præstation at vinde mod et hold som Frankrig, hvor chancerne på mål vil blive betydelig mindre. Ifølge oddsene på Bet365, Ladbrokes og Betfair er der stor gevinst i sigte, hvis Bendtner og co. skulle overraske med en sejr. Danmark giver mellem 5,5 og 5,8 igen på sejr. Hos Ladbrokes giver det 9 gange igen med Nicklas Bendtner som første målscore og hos betfair giver det 3.1 igen, hvis Danmark løber med det første mål. Derudover giver giver Betfair helt særlig tilbud på Frankrig-Denmark med forøget odds med 12 igen på en dansk sejr og 4 igen på en fransk.