Ja ja … du bustede os nok tidligere i vores to aprilsnarer.

1) Ronaldo til Manchester United – Rent opspind

2) Bendtner til FCK – Rent opspind – selvom der dog er lidt rygter i hjørnerne så var alt hvad vi skrev det pure opspind.

Men vi var langt fra de eneste med aprilsnarer, dog har vi ikke noteret så mange gode herhjemme udover vores egne naturligvis 😉

England flød med April Fools og nogle af dem var rigtig gode!

1. pladsen – Wayne Rooney med YNWA tattoo

rooney liverpool fan

I følge Daily Star havde Wayne Rooney tabt et væddemål på en Manchester United kamp, hvilket resulterede i at skulle have tatoveret en Liverpool FC tatovering med teksten YNWA – You Never Walk Alone.

Du kan læse artiklen her.

2. pladsen – Hjørneflag med indbyggede smartphones til selfies

Daily Mirror havde utroligt nok som eneste engelske medie fået fat på en eksklusiv nyhed: “EXCLUSIVE: Capital One Cup introduce ‘selfie hotspots'”. Disse hotspots som blev introduceret ved Capital One Cup turneringen var blevet installeret i hjørneflagene, og der var allerede nu advarsler mod overforbrug af disse fotobokse.

Selfie-Spot 2

Du kan læse Daily Mirrors historie her.

3. pladsen – Usain Bolt i Manchester United truppen

bolt man united

Den jamaicanske sprinter har altid haft en forkærlighed for United, og nu var han åbenbart blevet iført en Manchester United trøje og deres fantastiske nye hurtige spiller. Der kunne gå onde tunger at billedet er lettere Photoshoppet. Aprilsnaren blev bragt af Metro.co.uk og kan læses her i sin fulde form.