Vi bringer dig her en oversigt over, hvilke ti klubber i verden, der har mest gæld. Dette er en liste udarbejdet af caughtoffside.com. Tidligere på ugen bragte vi en historie, omkring verdens rigeste klubber, ud fra på omsætningen i sidste sæson. Det kan du læse om her: Her er verdens rigeste fodboldklubber. Det pudsige er, at nogle af de klubber, som optræder på denne liste, faktisk også har en stor gæld. Det er dem vi skriver om i dag.

10 – Borussia Dortmund – 538 millioner kroner

dortmundDen tyske klub har ikke haft den bedste sæson i år, hvor den endelige placering blev en syvendeplads – lige uden for europæisk deltagelse. Udover denne sæson er klubben igennem de seneste år stormet frem og har etableret sig som tophold, og som en reel udfordrer til suveræne FC Bayern München. Dette har naturligvis kostet penge og det tager Dortmund nu konsekvensen af.

 

 

 

9 – Juventus – 545 millioner kroner

juventus_fc_psd_by_chicot101-d4aweqpDa Juventus vandt mesterskabet i 2012, for første gang siden tvangsnedrykkelsen i 2006, blev titlen betegnet som et symbol på, at ‘Den Gamle Dame’ nu atter var tilbage i italiensk og international fodbold. Og dette var ikke helt usandt. Siden mesterskabet i 2012 har klubben vundet Serie A samtlige sæsoner og her i 2015, spillede de zebrastribede sig i finalen i Europas fornemmeste turnering, Champions League. Selvom klubben har verdens måske bedste og billigste midtbane, som vi skriver om her: Juventus’ vanvittige evner på transfermarkedet – verdens bedste og billigste midtbane?, så koster de andre spillere også penge og det kan klubben mærke på bundlinjen.

Læs om nummer 8 på listen – brug blot piletasterne nedenfor