Af Anders Lang Jensen

Liverpool har allerede forstærket midtbanen i dette transfervindue med købet af Fabinho, men Jürgen Klopp er ikke færdig med at handle. Efter salget i vinter af brasilianske Philippe Coutinho til FC Barcelona ligner det, at pengene skal spenderes godt.

Den tyske manager er efter sigende også interesseret i Nabil Fekir fra Lyon, og The Reds intensiverer jagten. Den franske offensivstjerne har igennem flere sæsoner været en bærende kraft på det franske mandskab, og skiftet til større rammer forventes at blive nu.

Den franske journalist Romain Collet-Gaudin fra Canal Plus melder nu, at Jean-Pierre Bernès, der er agent for Nabil Fekir, er rejst til Liverpool. Noget lugter derfor af en stor transfer inden længe og måske en præsentation på Anfield i dag. Der er dog delte meninger om handlen bliver en realitet.

”Jean-Pierre Bernès rejser søndag til Liverpool for at forhandle de sidste detaljer på plads. Hvis alt går godt, vil der snart være et lægetjek”, siger Romain Collet-Gaudin på Twitter:

Fekir er også en del af det franske landshold, som rejser til Rusland inden længe til sommerens VM-slutrunde. Skiftet bliver dog klaret hurtigt allerede nogle uger inden starten på VM, hvor Danmark er i samme gruppe som Fekir og resten af det stjernespækkede mandskab.

Ifølge The Guardian-journalisten Ed Aaron er historien dog en and. Ifølge hans normalt troværdige og velinformerede kilder skal den franske VM-profil ikke til Anfield. I hvert fald ikke i dag, da Fekir og hans agent ikke er på vej til den engelske storklub. En handel kan måske rykkes til efter VM-slutrunden.