Mediet ninetyminutesonline, har lavet en liste med tre ting, som United-mandskabet skal have styr på, hvis de vil spille med i toppen af poppen i Premier League.

Af Lasse D. Drescher

Mediet ninetyminutesonline, har lavet en liste med tre ting, som Manchester United-holdet skal ændre på, hvis de vil være med i toppen af Premier League-tabellen når vi kommer længere hen, i sæsonens program.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

United-træneren José Mourinho har flere gang sagt, at det er fordi de er uheldige, men den holder vidst ikke længere. Se listen med de tre forslag ninetyminutesonline bringer, lige her:

Vær mere træfsikker

De fleste vidste nok allerede, at det ville være på listen. Manchester United har være utrolig dårlige, til at omsætte skud og chancer, til scoringer. Det er formentlig også grunden til, at United er endt med så mange uafgjorte kampe, hvor de har været spilstyrende. De har ikke kunne få bolden over stregen, og det er problematisk.

Manglende fokus og koncentration

Der har sommetider ikke være nok fokus og koncentration, fra spillerne, men også fra træner José Mourinho. Mourinho er før tændt af, og derefter blevet smidt op på tribunen. Det berører selvfølgelig spillerne, at deres træner ikke kan håndterer vreden. Så det skal der rettes op på.

Den generelle koncentration

Koncentrationen blev nævnt lige før, men det er et stort problem hos United, mener ninetyminutesonline. Det handler om koncentrationen når kampen er lige, og når de er foran og bagud. Det hele skal bare forbedres. Så skal man også undgå de små frispark, bl.a mod West Ham, hvor der laves et dumt frispark, og så scorer West Ham på den efterfølgende chance.

Læs også: Medie: Mourinho vil have Barcelona-spiller til Premier League