Det virker ikke til, at Pierre Emerick Aubameyang er Dortmund-spiller meget længere. I så fald virker Dortmunds fans mere end frustrerede over deres gaboneser. I lørdagens opgør mod Freiburg blev der vist et banner henvendt mod Aubameyang.

Borussia Dortmunds Pierre Emerick Aubameyang ærgrer sig efter en brændt chance mod ærkerivalerne fra FC Bayern München. Foto: Getty Images

af: Emil Plovgaard

Den 28-årige angriber har i vintervinduet været kædet sammen et skifte til engelske Arsenal. London-klubben har dog fået to bud afvist. De skulle angiveligt beløbe sig til 450 millioner kroner.

Aubameyang har ikke spillet på Dortmunds førsteholdet siden 16. december, men var atter med i startopstillingen til lørdagens kamp mod Freiburg.

Læs også: Zidane skaber røre: Real Madrid kan vinde Champions League!

Den gabonesiske landsholdsspiller gjorde både holdkammerater og fans rasende, da han lod sig fotografere, mens han spillede streetfodbold med sine venner sidste fredag. Årsagen til utilfredsheden skyldes, at Dortmund samme aften spillede en vigtig kamp mod Hertha Berlin.

Da han løb ud til sin første kamp i seks uger, blev Aubameyang modtaget med et banner, hvorpå der stod: ‘Ingen spiller er større end klubben’.

https://twitter.com/ArsenalRelevant/status/957261835031412741

Dortmund er efterhånden vant til at miste sine profiler. I løbet af de seneste år har man mistet både Robert Lewandowski og Mario Götze til ærkerivalerne fra FC Bayern München. Derudover er også Shinji Kagawa og Henrikh Mkhitaryan blevet opsnappet af engelske Manchester United.

Læs også: Klopps geniale kommentar: Derfor gider jeg ikke spille klokken 12!

Forud for kampen fortalte Dortmunds sportsdirektør, Michael Zorc, følgende:

“Vi er villige til at sælge under særlige omstændigheder – men kun hvis de fremsatte betingelser bliver opfyldt. Arsenal har underbudt. Vi har afvist alle bud indtil videre.

Kun såfremt vores ønsker opfyldes, kan der være tale om en transfer, men ellers vil Auba spille i Dortmund frem til sommer.”

Læs også: Officielt: Viborg henter FCK-talent