Jürgen Klopp har langet ud efter nogle af de fans, som kastede genstande mod Manchester Citys spillerbus før kampen på Anfield. Han udtaler i øvrigt, at han er rasende over episoden, og at det meget vel kan ødelægge fremtidige velkomster af modstanderholdene.

Foto: David Ramos/Getty Images

I følge en artikel fra The Express, fortalte Klopp følgende:

“Jeg er endnu engang nødt til at undskylde for det, der skete forud for kampen.

Man kører gennem menneskemængden i vores egen spillerbus, og det føltes fantastisk. Støtten og passionen… Og så er det første ting, vi hører, når vi er trådt ud af bussen, at Citys bus er blevet ødelagt.

Det dræber alt i det øjeblik. På grund af et par få idioter kommer det (en lignende velkomst, red.) muligvis ikke til at ske igen.

LÆS OGSÅ: Hård konkurrence til Bendtner efter sløv sæsonstart: Nu henter Rosenborg flere spillere for at styrke offensiven

Det, som lægestaben hos Manchester City gjorde efter kampen, var fantastisk.

Atmosfæren under kampen er den bedste, jeg har oplevet i min tid som Liverpool-træner, men tingene uden for banen ændrede min opfattelse. Det var ikke sådan, det skulle have været.”

Se hvordan det gik til, da Manchester Citys spillerbus ankom til Liverpool – HER.

Klopp blev også spurgt ind til Mohamed Salahs fremtid og hans skade. Han er nemlig tvivlsom til kampen mod Everton i weekenden. I øjeblikket meldes egypteren tvivlsom, men Klopp tør altså ikke love, at han starter inde, eller kommer i aktion i kampen.

LÆS OGSÅ: CHOK: Real Madrid dropper Salah og Kane – dette er grunden

Klopp kan meget vel gøre klogt i at spare Salah, idet der venter et meget vigtigt returopgør i Champions League-kvartfinale mod Manchester City tirsdag aften.

“Vi har gjort alt for at gøre ham tilgængelig til kampen. Der er 24 timer endnu, så nu må vi se. Jeg kan ikke gøre Mo tilgængelig alene på grund af, at det er et derby. Man kan ikke presse en spiller gennem en kamp. Ingen af vores tilhængere ønsker dette.

Hvis han er tvivlsom, og ikke 100 procent, kommer han ikke i aktion. Jeg ville ikke risikere nogen spillere, hvis de var tvivlsomme.

LÆS OGSÅ: Avis: Liverpool vil skille sig af med seks spillere – se hvem her