Mohamed Salah til Barcelona ville være et godt skridt op ad karrierestigen for egypteren – men han forlader ikke Liverpool denne sommer. Det mener den tidligere West Ham-målmand og nuværende vært på ESPN FC, Shaka Hislop, ifølge Daily Star.

during the Premier League match between Liverpool and Brighton and Hove Albion at Anfield on May 13, 2018 in Liverpool, England.

Den egyptiske angriber har netop afsluttet sin første sæson hos The Reds, og den har været intet mindre end fænomenal. Siden skiftet fra Roma sidste sommer, har han nettet 44 gange. Derudover hjalp han Liverpool frem til finalen i Champions League, som de dog endte med at tabe til Real Madrid.

Den tidligere Chelsea-stjerne er på grund af de imponerende præstationer også blevet kædet sammen med klubber som Real Madrid og FC Barcelona.

Et skifte til Camp Nou ville genforene ham emd Philippe Coutinho, som byttede Liverpool ud med Catalonien i januar måned.

Og mens Hislop mener, at Salah ville passe godt ind hos Barca, så tror han ikke, at Jürgen Klopp vil lade ham gå efter bare en enkelt sæson.

Hislop: Salah ville passe godt ind i Barca, men det kommer ikke til at ske

– Jeg tror, Mo Salah ville passe perfekt ind i Barcelona.

– Der er dog det men, at jeg ikke tror, det kommer til at ske.

– Jeg kan ikke forestille mig, at Liverpool lader ham gå efter et år. Især ikke efter den sæson, han har haft.

– Hvis det skal ske, skal der et astronomisk beløb på bordet. På den måde, Liverpool agerede over for Barcelona sidste gang, da det gjaldt Coutinho, kan jeg simpelthen ikke se, at de vil væk med Salah.

LÆS OGSÅ: Medie: Liverpool vil aktivere Shaqiris frikøbsklausul