Det internationale center for sportsstudier (CIES) har udarbejdet en liste, som rangerer verdens bedste fodboldspillere efter deres værdi. I alt har 120 fodboldspillere fundet vej til listen. Det er ikke overraskende at Lionel Messi og Cristiano Ronaldo topper listen. Lionel Messi er dog ifølge listen 1,6 milliarder værd, mens Cristiano Ronaldo er 990 millioner værd. Du kan i øvrigt læse fodboldspillerens artikler om henholdsvis Ronaldos løn og Messis løn her. Nederst på listen finder man spillere som David De Gea, Thiago og Mangala, som har en værdi på cirka 150 millioner.

Christan Eriksen er med i top 30Christian_Eriksen_v_Arsenal_1314

Mest interessant er det dog, at danske Christian Eriksen har fået en plads i det fornemme selskab. Han er faktisk ikke bare med på listen – han har lige akkurat sneget sig ind i top 30. Han deler 29. pladsen med Arsenals Mesut Özil med en værdi på cirka 270 millioner kroner. Eriksen er ligger blandt andet foran stjerner som, Manuel Neuer, Marco Reus, David Silva og Sergio Ramos.

Store overraskelser  i top 10

Christian Eriksen er dog ikke den eneste overraskelse på listen. Den gemmer på en hel del overraskelser. Spillere som Alexis Sanchez, Cesc Fabregas og Raheem Sterling har blandt andet sneget sig med i den prestigefyldte top 10. De tager pladserne i top 10 fra nogle af verdens største stjerner fra klubber som FC Barcelona, Real Madrid, Bayern München og PSG. Hvis du vil se hele listen og finde ud af hvem de største overraskelser er, så kan den hentes som PDF herunder.

Hent listen gratis HER

pil op