FC Barcelona-profilen Andrés Iniesta rygtes ifølge italiensk medie væk, fra den spanske storklub. Det meldes der er stor interesse i Iniesta fra Serie A-giganten Juventus.

Af Lasse D. Drescher

Den 33-årige FC Barcelona-stjerne Andrés Iniesta rygtes ifølge det italienske medie Calciomercato, væk fra Camp Nou. Det meldes at Serie A-giganten Juventus skulle have stor interesse, i den erfarne spanske midtbanespiller.

(Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images)

FC Barcelona-profilen Andrés Iniestas kontrakt med FC Barcelona, udløber i 2018. Derfor forventes det at FC Barcelona og Iniesta skal nå frem til hvad de egentlig ønsker. Vil Iniesta fortsætte hos FC Barcelona, eller vil han prøve noget nyt.

Der er stor tvivl om hvor vidt Andrés Iniesta egentlig gerne vil fortsætte hos FC Barcelona. Den spanske landsholdsspiller har i en længere tid på en måde undgået, at skulle underskrive kontraktforlængelse.

Skriver den erfarne spanske midtbanespiller under på kontraktforlængelsen?

Det kan ifølge det italienske medie forstås på flere måder. Det italienske medie mener dog at det ikke tyder på at Iniesta er helt overbevist om, hvor Iniesta vil fortsætte karrieren.

Læs også: Ståle taler ud om transfervinduet