Man forbinder ofte Cristiano Ronaldo med titlen som værende den bedste spiller i Real Madrid. Men ifølge Football Observatory er den konklusion hel gal. Portugiseren er end ikke den mest værdifulde spiller på Bernabeu mere. Han bliver nemlig slået af en holdkammerat, som har overhalet ham indenom, når det kommer til værdiansættelse.

Isco råder over titlen som den mest værdifulde spiller på Santiago Bernabeu. Foto: Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

Hvis man fremlægger det argument, at Cristiano Ronaldo er den ubestridte konge i Real Madrids trup, er der nok ikke mange, der vil være uenige med dig. Siden ankomsten til Bernabeu i 2009, har portugiseren fået en stjernestatus hos Los Blancos.

Men en æra kan være ved at rinde ud. Hans tid som den mest værdifulde spiller i Real Madrids trup har han i hvert fald mistet.

Den 32-årige spillers værdi er faldet betydeligt over det seneste år, og nu har en af hans holdkammerater fået tildelt en værdi, der overgår portugiserens. Noget som Ronaldo overhovedet ikke kan være tilfreds med eller finde sig i.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

Los Blancos har og har altid haft en masse klassespillere i truppen. På det nuværende hold er alderen dog ved at spille en betydelig rolle, hvilket kan ses i flere af spillernes værdiansættelser.

En undersøgelse fra CIES Football Observatory viser nemlig, at Cristiano Ronaldo ikke er den mest værdifulde spiller på Bernabeu længere – han overhales af holdkammeraten Isco.

Kun fem Real Madrid-spillere er med i undersøgelsen, som senere hen har kastet en analyse af sig.

CIES Football Observatory har rangeret de 100 mest værdifulde spillere i Europas fem bedste ligaer, og nedenfor kan du se hvordan den indbyrdes værdi afspejler sig hos Real Madrid.

Læs også: 150.000.000: Atletico Madrid byder på tidligere Superliga-stjerne

Se listen her:

5: Marco Asensio – £45,4 millioner

4: Casemiro – £55,8 millioner

3: Toni Kroos – £67,38 millioner

2: Cristiano Ronaldo – £71,3 millioner

1: Isco – £75,7 millioner

Læs også: Kig væk, Liverpool! Salah har mundtlig aftale med denne spanske storklub