Manchester United-veteranen Rio Ferdinand, mener at det er tydeligt at se, hvor god en træner Antonio Conte er. Når man kigger på de ting, italieneren har gjort med holdet, på så kort tid.

Af Lasse D. Drescher

Rio Ferdinand mener at der er to Chelsea-stjerner, som har spillet helt fantastisk, for Antonio Contes mandskab på Stamford Bridge. Spilleren Ferdinand taler om, er Eden Hazard og Diego Costa.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)

Diego Costa og Eden Hazard skuffede fælt sidste sæson, sammen med hele Chelsea-holdet. José Mourinho blev fyret, og så ankom Guus Hiddink.

Det hjalp en del at få Hidding til klubben, men han er siden blevet udskiftet med Antonio Conte. At få Conte til klubben, har indtil videre vist sig som en god ændring.

Rio Ferdinand udtaler følgende til ESPN: 

“Det er tydeligt at Conte har gjort Chelsea-holdet og spillerne fantastiske,  efter deres absurd dårlige sidste sæson. Han har tilføjet meget potentiale til holdet, og det kan vi se nu. De vandt Premier League-titlen, og så sæsonen efter endte de ude af top fem. Det er som sagt tydeligt, at Conte har gjort fantastiske ting hos Chelsea, på rimelig kort tid. Det viser også bare, hvor god en træner Conte er.”

Læs også: Omklædningsrummets hemmeligheder: Young afslører, hvem der er de seje