Den tidligere træner for Manchester United – Sir Alex Ferguson – er ikke i tvivl om de to verdensstjerners værd, men der er stor forskel på hvor de kan være succesfulde.  Lionel Messi er et rent Barcelona produkt, mens han tror at en spiller som Cristiano Ronaldo vil være en stor succes i en hvilken som helst liga, han vil komme til at spille i.

Ronaldo og Messi har til sammen vundet de sidste 7 Ballon d’or, Ronaldo har allerede scoret 50 mål i denne sæson, mens Messi holder skansen på toppen af La Liga.

Den skotske træner udtalte i et interview til BBC, at ”Ronaldo er en stærk spiller. Folk spørger ofte ”hvem er den bedste spiller i verden”, og så er der mange der udbryder at det er Messi. Det kan man ikke betvivle, da det er deres holdning. Men det der er ved Ronaldo… Ronaldo kunne spille for Millwall, QPR, Doncaster Rovers eller en hvilken som helst klub, og så ville han score hattricks. Det tror jeg ikke Messi kunne!”

MANCHESTER, ENGLAND - FEBRUARY 6: Cristiano Ronaldo and Sir Alex Ferguson of Manchester United in action during a first team training session at Carrington Training Ground on February 6, 2009 in Manchester, England. (Photo by Matthew Peters/Manchester United via Getty Images)

Cristiano Ronaldo og Sir Alex Ferguson (Photo by Matthew Peters/Manchester United via Getty Images)

Og Ferguson fortsætter lovprisningen af den portugisiske verdensstjerne med dette gudecitat:
”Ronaldo har to fødder, han er hurtig, han er god i luften og han er modig, og selv om Messi også er en modig spillere, så syntes jeg, at han er en Barcelona spiller.

Ronaldo en af Fergusons drenge

Alex Ferguson er ikke bange for at pointere Manchester Uniteds trænerens (læs: Ferguson selv) betydning for Ronaldo:

”Ronaldo er den største forbedring jeg nogensinde har udviklet i Manchester United, da han kom til klubben var han ikke andet end en spinkel 17-årig dreng. Og ja, han havde sine issues, som folk kritisierede ham for, men når han kom ud på banen, så var han fantastisk. Den vigtigste kundskab for en stor spiller er evnen til at tage beslutninger, og den del forbedrede Ronaldo markant mens han spillede på Old Trafford.”

Læs også: 5 spillere der kan erstatte Wayne Rooney