Meget tidlig onsdag morgen møder schweiziske anklagemyndighed op til et ekstra ordinær pressemøde. Her fortæller de sindsoprivende oplysninger om nattens forløb. De har nemlig anhold intet mindre en 15 medarbejder fra FIFA på verdensplan, her i blandt 6 topfolk inden for de øverste kredse af FIFA, Fédération Internationale de Football Association. FIFA har hovedkvarter i  Zurich i Schweiz, hvor også anholdelserne fandt sted natten til onsdag.

Bestikkelse for mange millioner!! 
Det skulle eftersigende være tale om bestikkelse for uhyr mange millioner, som har gjort at, schweiziske anklagemyndighed har valgt at tage den drastiske handling med anholdelser. Man skal ikke vide meget om politiarbejde for at vide,  at den schweiziske anklagemyndighed må have sine beviser i orden, eftersom de, så sikker i deres sag, fortager hele 15 anholdelser. I blandt de anholdte personer finder man en af største topmænd i FIFA, nemlig selveste Vice-præsidenten Jeffrey Webb! Han er ikke blot aktiv i FIFA, men er en del af ledelsen i the North America, Central America and Caribbean football federation. Han skulle, lige som de andre anholdte, eftersigende have modtaget mange millioner i bestikkelse.

ZURICH, SWITZERLAND - MAY 26: FIFA President Joseph S. Blatter gives a speech at the CONCACAF confederation meeting at Renaissance Hotel on May 26, 2015 in Zurich, Switzerland. (Photo by Alexander Hassenstein - FIFA/FIFA via Getty Images)

VM 2018 og 2022 kan være grunden til anholdelserne! 

Skal man tro de sivende rygter i Schweiz på nuværende tidspunkt, så skulle VM 2018 og 2020 være skyld i anholdelserne. Det kan nemlig være angående afholdelsen af disse Verdensmesterskaber i fodbold, der har har lagt til grund for de over 680 millioner danske kroner i bestikkelse! Begrundelsen for anholdelserne skulle eftersigende være, at få de anholdte udleveret til USA; hvor de kan bliver sat for retten.

Eduardo Li fra Costa Rica, Eugenio Figueredo fra Ungarn og  den nye brasilianske FA chef Jose Maria Marin var også blandt de anholdte, som blev taget væk fra deres senge natten til onsdag på det 5-stjernede hotel Baur au Lac.

FBI og US Department of Justice vil senere i dag holde et pressemøde, hvor der forhåbentlig kan være flere oplysninger at hente!

Læs også: Laudrup vil have den PL-Stjerne til Qatar

Læs også: Journalist forudsagde Sanchez-handel: Nu afslører han ny Arsenal-spiller