Den 24-årige franskmand forventes at gennemføre et 53 millioner pund dyrt skifte til Anfield denne fredag, efter han har gennemført et lægetjek på franskernes træningslejr, Clairefontaine, i Frankrig.

Nabil Fekir kan snart kalde sig Liverpool-spiller

Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Fekir har angiveligt haft andre tilbud denne sommer, og både Bayern og Atlético Madrid har jagtet offensivspillerens underskrift.

Men franskmanden har gjort det klart og tydeligt, at han ønsker at skifte til Liverpool i de kommende måneder.

Og ifølge det franske medie, L’Equipe, så er der to grunde til, hvorfor Fekir sagde nej til alle andre tilbud end lige Merseyside-klubbens.

Artiklen fra det franske medie melder, at Liverpools imponerende sæson i Champions League er en af de primære faktorer bag spillerens beslutning.

LÆS OGSÅ: Lækket: Her er Fekirs kontrakt i Liverpool

Fekir er imponeret af klubbens utrolige præstationer i den prestigefyldte turnering. Gennem den netop overståede sæson vandt Liverpool over klubber som Porto, Manchester City og Roma, før man tabte med 3-1 til Real Madrid.

Og så er der grund nummer to. Fekir har efter sigende også valgt Liverpool på grund af hans samtaler med træner Jürgen Klopp.

Den Liverpool-baserede journalist, David Ockop, skrev følgende på Twitter.

– L’Equipe fastslår, at Nabil Fekir har haft direkte kontakt med Jürgen Klopp, og at Liverpools Champions League-sæson imponerede ham, hvorfor han også afslog Bayern.

Lyon afviste dog al snak om en potentiel transfer. Således skrev klubben følgende på Twitter. Læs mere om det her.

– Informationerne om Nabil Fekirs skifte er falske. Olympique Lyonnais afviser kategorisk enhver falsk information vedrørende Nabil Fekirs skifte til Liverpool.

LÆS OGSÅ: Hareide: Vi skal score mod Mexico

Det ventes, at Nabil Fekir bliver præsenteret senere fredag aften. I skrivende stund er der dog ikke kommet nyt fra Liverpool-lejren.

Nabil Fekir forbereder sig i øjeblikket – sammen med resten af Frankrig-truppen – til VM-slutrunden. Her er de i pulje med Peru, Australien og Danmark. Og netop Danmark skal de møde den 26. juni i Moskva.