Flere medier skriver, at den tidligere Manchester United-spiller, Alexander Büttner – som i øvrigt floppede totalt under sin tid hos The Red Devils – ikke har startet inde for hans nye klub, Vitesse Arnhem i 2018. Angiveligt fordi han er alt for fed.

Foto: Paul Thomas/Getty Images

Forsvarsspilleren var ellers Sir Alex Fergusons afskedsgave på Old Trafford, men formåede aldrig at gøre sig betydningsfuld for klubben.

Büttner blev udråbt som den langvarige erstatning til den aldrende Patrice Evra. Derfor slog Manchester United da også Southampton i jagten på hollænderen.

Men efter blot 13 optrædener for Manchester United i sin debutsæson og yderligere 15 under David Moyes i den næste, blev han skibet af sted til Dynamo Moskva for 35 millioner kroner, idet Louis van Gaal ikke ville have noget med ham at gøre.

Det blev blot til 28 optrædener i Rusland på to et halvt år. Sidste sommer tog han en drastisk beslutning. Han ville tilbage til dér, hvor det hele begyndte. Vitesse Arnhem.

LÆS OGSÅ: Frygter det værste: Brøndby-stjerne kan have spillet sin sidste kamp for klubben

Men tingene går ikke, som man kunne håbe på for Büttner. Det skriver The Mirror.

Han blev for alvor kendt i Manchester United, da han ved en fællesspisning ikke havde fyldt andet end chips op på sin tallerken. Efterfølgende blev den kalorieholdige snack bandlyst til spillernes måltider.

I 2018 er Büttner stadig en stor tilhænger af usund mad. Efter at have været ude i hele januar måned med en knæskade, skriver De Telegraaf nu, at Büttner ikke har optrådt for Eresdivisie-klubben i de seneste to måneder.

LÆS OGSÅ: Avis: Liverpool vil skille sig af med seks spillere – se hvem her

Det skyldes, at hans kropsfedt-niveau er alt for højt.

Avisen De Gelderlander skriver endvidere, at klubben forsøger at sælge Büttner, fordi hans fedtprocent er mere end de 10-12 procent, som klubben forlanger.

Der er dog så småt begyndt at ske fremskridt for den tidligere Manchester United-spiller. I weekenden kom han nemlig på banen… som indskifter.

LÆS OGSÅ: Tør du klikke? ‘Tøffe’ giver dig svaret på, hvem der vinder Superligaen i år