Alexis Sanchez har efter sigende besluttet sig for hvilken af de to Manchester-klubber han skifter til. Og det bliver ikke overraskende Manchester United, som har udklasseret naborivalerne fra Etihad Stadium fuldstændigt i jagten om den chilenske offensivspiller.

Manchester United vil tilbyde et højere beløb, en højere løn samt en ikonisk trøje til Alexis Sánchez? Hvad mere kunne man ønske sig?

Angiveligt tildeles han nemlig nummer 7 i Manchester United. Et nummer, som legenderne George Best, Cristiano Ronaldo og David Beckham blandt andre har båret.

Manchester United forventer meget af Alexis Sanchez. Alene det tildelte nummer 7 vidner om en vis tillid til chilenerens evner. Således skriver det chilenske medie, Cooperativa, at han får tildelt det ikoniske nummer.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

Foruden et vigtigt trøjenummer, tildeles Sánchez også en solid lønpose uge efter uge. Han kan nemlig gå hjem med 400.000 pund i den hver evig eneste uge. Et beløb, der svarer til 3.360.000 kroner.

Nummer 7 har en masse minder og vanvittige historier bag sig. Klubikoner og legender som George Best, Eric Cantona, David Beckham og Cristiano Ronaldo har igennem tiden båret trøjen med nummer 7 på ryggen og betaget publikum på Old Trafford.

Læs også: Her er afsløringen: Derfor skifter Naby Keita til Liverpool i dette vindue

Nummeret er i øjeblikket ledigt, så det virker jo logisk, at det vil blive givet til en offensiv spiller, som formodes at skifte til klubben inden for en overskuelig fremtid.

United forventes at tilbyde Arsenal £35 millioner pund for chileneren, mens City kun ville gå med til £20 millioner. Desuden tilbyder Old Trafford-klubben også flere lønkroner til Sánchez. Et skifte virker uundgåeligt.

Lønnen på 400.000 pund om ugen betyder, at Sánchez vil blive den bedst betalte spiller i Premier League og overhale flere løntunge drenge, heriblandt Manchester Uniteds egen Paul Pogba.

Læs også: Kig væk, Liverpool! Salah har mundtlig aftale med denne spanske storklub