Den 28-årige kroat Ivan Perisic, forventes at have muligheden for at skifte fra Inter Milan til to Premier League-storklubber. Det er Chelsea og Manchester United, som ifølge Daily Mail begge har stor interesse i Inter Milan-stjernen.

Af Lasse D. Drescher

Den velspillende Inter Milan-stjerne Ivan Perisic, er i en længere periode blevet rygtet mod Premier League-storklubben Manchester United. Nu melder Premier League-mestrene Chelsea sig på banen, i kampen om Perisic.

(Photo by Claudio Villa – Inter/Inter via Getty Images)

Den 28-årige kroatiske kantspiller forventes ikke at blive nem, at hente væk fra Inter Milan. Perisic har i denne sæson været en af de vigtigste spillere, for den italienske storklub. Derfor forventes det at der skal mange penge over disken.

Ivan Perisic har i den netop afsluttede sæson spillet 42 kampe for Inter Milan. Det er i de kampe blevet til 11 scoringer og 12 assist. Det er en solid statistik for en kantspiller, som for det meste står for at assistere medspillerne.

Chelsea eller Manchester United?

Det engelske medie Daily Mail skriver at Chelsea har gjort det tydeligt, at de er klar til at matche Manchester Uniteds bud på Ivan Perisic. Derfor forventes det at Perisic og Inter selv kommer til at afgøre, hvor Perisic fortsætter karrieren.

Det kan ifølge mediet forventes, at Ivan Perisic og hans agent vil kigge på de lønninger og bonusser, som Chelsea og Manchester United vil tilbyde. Derefter vil de så overveje hvor kroaten fortsætter, efter sommerferien.

Perisic forventes som sagt at han kan vælge mellem Chelsea og Manchester United, José Mourinho og Antonio Conte. Daily Mail har dog ingen anelse om, hvor Perisic formentlig foretrækker at spille i næste sæson.

Læs også: Sporting-stjerne rygtes mod Manchester City