Af Anders Lang Jensen

TURIN, ITALY - DECEMBER 17:  Juventus FC head coach Massimiliano Allegri looks on during the Serie A match between Juventus FC and AS Roma at Juventus Stadium on December 17, 2016 in Turin, Italy.  (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Photo by Valerio Pennicino/Getty Images

I Juventus har resultaterne stadig været der, siden man mistede den italienske stjerne Andrea Pirlo. Men spillet vil manager Max Allegri have i et højere tempo, og søger derfor en verdensklasse-midtbanespiller.

Flere aviser melder nemlig, at den italienske storklub har snøren ude efter Real Madrid-stjernen Toni Kroos, og vil byde svimlende £76m på tyskeren. Alle disse fornøjeligheder må vi dog vente med til sommer. Det er nemlig dér, Juventus har planlagt at få handlen igennem.

Kroos har længe været sat i forbindelse med adskillelige transfers til Premier League også. Og han satte ellers sin underskrift på en ny lang kontrakt med kongeklubben for nylig. Men interessen er der stadig i høj grad, og Juventus vil give det svimlende beløb, som selv Real Madrid må have svært ved at afvise.

Juventus købte eller argentinske Higuain for nogenlunde samme vanvidsbeløb, men det afskrækker ikke italienerne i at købe Kroos for endnu et rekordbeløb. Arvtageren for Pirlo skal findes, og det er Kroos.