Cagliaris præsident, Tomasso Giulini, har fortalt Juventus, Inter Milan og Liverpool, at det vil koste dem 44 millioner pund eller i omegnen af 400 millioner kroner, hvis de ønsker at hente Nicolo Barella.

April 23rd 2017, Liverpool, Merseyside, England, EPL Premier league football, Liverpool versus Crystal Palace; A grim faced Jurgen Klopp, Liverpool manager looks on from the dugout as his team lags (Photo by David Blunsden/Action Plus via Getty Images)

Den 20-årige Cagliari-spiller har fanget folks opmærksomhed med sine præstationer i Serie A i denne sæson, og det ser ud til, at han vil foretage et skifte til en pengestærk klub snart.

Juventus og Inter har begge set sig lune på midtbanespilleren, mens Liverpool muligvis forsøger at genanvende nogle af de penge, de fik ind i forbindelse med salget af Philippe Coutinho til FC Barcelona.

Læs også: Kig væk, Liverpool! Salah har mundtlig aftale med denne spanske storklub

Men nu meddeler Cagliaris præsident, Giulini, at det vil kræve £44m, hvis Barella ikke skal være Cagliari-spiller mere, og det kan skræmme klubberne væk.

Den italienske U21-landsholdsspiller har for nylig skrevet under kontrakt, der binder ham til klubben frem til sommeren 2022.

Læs også: Mød verdens rigeste fodboldspiller: Han spiller for Leicesters reserver og er rigere end Messi og Ronaldo til sammen

Forlanger 400 millioner kroner for Barella…

Derfor vil klubben ikke lade ham gå for en slik.

”Jeg har læst en masse omkring hans kontraktforlængelse, men vi gjorde det ikke for at hæve prisen på ham,” fortæller Giulini til Rai Radio.

”Nicolo fortjente en bedre løn og et ekstra år på kontrakten. Vi vil gerne udvikle, forbedre og gøre alting for at holde på Nicolo endnu en sæson.”

”Men vi vil ikke afvise bud i størrelsesorden €50m (£44m) og opefter. Vi vil tage de €50m og forbedre holdet.”

Læs også: 150.000.000: Atletico Madrid byder på tidligere Superliga-stjerne