Af Anders Lang Jensen

Rygtebørsen i disse dage indeholder en dansk stjerne. Når danske landsholdsprofiler bliver rygtet mod verdens største klubber, holder vi selvfølgelig øje. Og dette tilfælde er ingen undtagelse.

Christian Eriksen fejrer scoring

Christian Eriksen fra Tottenham Hotspur (Photo by Julian Finney/Getty Images)

Christian Eriksen er eftersigende et emne i franske PSG, hvor han kan blive holdkammerat med Neymar, Mbappe og Verratti, der jagter Champions League-succes.

Den danske landsholdsstjerne Christian Eriksen har længe været genstand for rygter, der særligt sender ham til spansk fodbold. Nu er den franske storklub Paris Saint Germain også dukket op som et bud på en ny klub.

Det er den engelske avis Daily Express, der kan fortælle, at Eriksen er en af de spillere, som PSG vil genopbygge deres hold omkring for at få succes i Champions League i den kommende sæson.

CHOK: Liverpool ofrer Mohamed Salah for at hente Real Madrid-stjerne!

I PSG er der også et trænerskifte på vej, hvor tyske Thomas Tuchel ligner en ny mand på posten, og det er dermed ikke kun på banen, at der er nyt på vej for de nykårede franske mestre.

Når Christian Eriksen bliver sat i forbindelse med store hold som Barcelona og PSG, så er det ikke underligt. Han har i denne sæson spillet en stor rolle for Tottenham, hvilket også gav en plads på årets hold i Premier League. Derudover har Tottenham-manager Mauricio Pochettino udtalt, at Eriksen spiller på samme niveau som Manchester Citys Kevin De Bruyne og David Silva.

Det bliver samtidig også nævnt, at man regner med, at Eriksen kan blive en af de spillere, som kan bruge sommerens VM i Rusland som udstillingsvindue, ligesom mange andre af de største stjerner, der er med til slutrunden.

Eriksen kom til Tottenham tilbage i 2013 fra Ajax for 105 millioner kroner.

Drømmeskifte: Engelsk traditionsklub henter danske Pione Sisto