Chelsea går nu også ind i kampen mod Arsenal og Manchester City og for så vidt også Liverpool om den 20-årige angriber Raheem Sterling. Den sidste uges tid har der forlydt rygter, og til mange Liverpool fans ærgelse har Raheem Sterling udtalt, at et skifte helt sikkert er en mulighed.

Hvorfor vil Sterling skifte?

Det ser ud til den primære grund til at Sterling vil skifte klub er noget så basalt som penge. Ifølge Metro og Daily Mail har Sterling nu afvist endnu et tilbud fra Liverpool, og han har officielt sat kontraktforhandlinger i bero.

raheem sterling

Arsenal er allerede nu begyndt at ryste med sablen, og de er klare på et tilbud til sommer, og nu tyder alt på at Chelsea og Mourinho er klar med et rivaliserende bud på den unge engelske angrebsstjerne.

José Mourinho er efter sigende en stor tilhænger af Raheem  Sterlings spillestil. Videre tyder det på at Manchester City er interesseret i den unge spiller.

Rahem Sterling er vurderet til at koste over 500 mio kroner, og en kontrakt med en ugeløn på 1 million kroner ser ud til at være et vitalt element i forhandlingerne, og selv om forhandlingerne er sat i bero med Liverpool, så har Brendan Rodgers langt fra tænkt sig at opgive den unge stjernes fremtid i en Liverpool trøje uden kamp.

brendan_rodgersBrendan Rodgers slår dog rygterne hen og mener, at der i høj grad er tale om et par dumme ungdomsfejl og forhastede kommentarer fra Sterling:

“Sidste gang vi satte os ned og diskuterede kontrakt, der var det med hensigten at sætte kontraktsnakken i bero og det var både for spilleren og klubbens skyld. Det er åbenlyst, at Raheem har gjort sin position og sin holdning i denne sag klar. Nu kan vi forhåbentligt snart fokusere på fodbold igen. Raheem er en ung spiller, som stadig er ved at lære hvordan man skal gøre når man er på banen, men så sandelig også udenfor banen, og nogle gange laver du nogle dumme fejl som ungdomsspiller.”