Martin Keown mener at Jose Mourinho skal bruge Marcus Rashford mod Arsenal, eftersom at Zlatan er suspenderet. Rashford kan ifølge Keown true Arsenals bagkæde.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United-stjernen Zlatan Ibrahimovic er grundet for mange gule kort, suspenderet i Manchester Uniteds næste Premier League-kamp. United tager hjemme imod Arsenal hjemme på Old Trafford.

(Photo by Matthew Ashton - AMA/Getty Images)

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Arsenal-legenden Martin Keown mener at det kan blive en helt speciel dag, og kamp for Manchester United-spilleren Marcus Rashford.

Martin Keown udtaler følgende til Daily Mail:

“Denne kamp kan gøre Rashford fuldent. Han scorede to mål mod Arsenal i sidste sæson. Når der er brug for nogen der er simple at finde, som samtidig scorer ofte så er Rashford den helt rigtige spiller at bruge.

Hans bevægelse og løbemønstrer er gode, samtidig med at hans kondi er i top. Han har som jeg fortalte tidligere også målnæsen.”

Keown kommer også med sit bud på resultatet af kampen:

“Hvis kampen blev afviklet på Emirates, ville jeg uden tøven sige Arsenal sejr. Nu hvor det er på Manchester Uniteds hjemmebane Old Trafford, så er det pludselig svært at afgører. Jose Mourinho har massere af tid, til at planlægge det hele. Han vil komme til kampen, med en solid analyse af Arsene Wengers mandskab.

Arsenal spiller med en høj bagkæde, som generelt fungerer for dem. I Champions League-kampen mod Ludogorets koksede det lidt, og derfor kom de hurtige spillere igennem og fik scoret.

Zlatan er suspenderet, og derfor tror jeg at vi kommer til at se en klar Marcus Rashford. Rashford er den perfekte spiller, til at presse bagkæden hos Arsenal.”

Læs også: Klopp: Spillerne elsker at være her, og derfor bliver de