Nike fodboldstøvler har netop lanceret deres efterårskollektion af fodboldstøvler, men meget tyder på, at det slet ikke er slut med lanceringerne endnu. 2014 har helt sikkert meget mere, at byde på og hvis man har en passion for fodboldudstyr, så går man en yderst spændende tid i møde.

Vi skrev tidligere om nogle af de kommende Adidas fodboldstøvler og vi offentliggjorde bl.a. også nogle eksklusive leakede billeder. Når man ser noget fra én af de store producenter, så sker der ofte også noget hos de andre. Så derfor får du nu dette indlæg, hvor vi præsenterer en række af de støvler, som vi vil se Nike lancere i løbet af de næste måneder.

Nike Mercuiral Vapor X / Superfly IV CR7 Gala

Det er efterhånden noget tid siden, at vi har set en Cristiano Ronaldo signatur støvle. De såkaldte CR7 støvler ser dog ud til, at fortsætte med en næste støvle i rækken meget snart. Det er faktisk knap et år siden, at Nike lancerede CR7 Galaxy støvlen og den kommende CR7 model fortsætter i en lignende stil.

Støvlen har fået et meget enkelt design i farverne sort, hvid og turkis. Det mest iøjnefaldende ved den kommende CR7 model er den glimtende finish, som overdelen har fået. Det forventes at CR7 Gala støvlen bliver lanceret i slutningen af Oktober måned.

Køb dine nye Nike støvler her

Nike Mercurial Superfly IV – Hvid / Volt / Sort / Hyper Pink

White-Nike-Mercurial-Superfly-2014-Boot

Nike har næsten lige præsenteret deres nye farver til alle deres støvler. Vi fik bl.a. en orange/hvid/sort udgave af Nike Mercurial støvlerne, men meget tyder nu på, at vi inden for få måneder får endnu en farve. Det er en Hvid/Volt/Sort/Hyper Pink udgave og den bliver en del af en kollektion, hvor Nike mærket på alle støvlerne vil være lavet i to farver. Forventet release af støvlen er i starten af December.

Nike Hypervenom Phantom – Hvid / Blå / Total Crimson / Sort

I starten af December kan vi som nævnt forvente, at se den næste kollektion af støvler fra Nike. Kendetegnet vil være det tofarvede Nike logo, som er på alle modellerne. En af de støvler vi vil få at se er bl.a. Nike Hypervenom, som kommer i farven Hvid/Blå/Total Crimson/Sort. Forventet release af støvlen er i starten af December.

Nike Tiempo Legend V – Hvid / Volt / Soar / Sort

Udover Mercurial og Hypervenom støvlerne, så får vi naturligvis også en ny Tiempo Legend V i den kommende kollektion fra Nike. Den kommer i farven, Hvid/Volt/Soar/Sort. Farven soar er en speciel blå farve, som Nike har valgt at bruge på den kommende Tiempo Legend V. Forventet release af støvlen er i starten af December.

Nike Magista Obra / Opus – Hvid / Grøn / Sort / Orange

Den fjerede også sidste støvler i den kommende kollektion fra Nike, er Nike Magista. Den nye støvle er hurtigt blevet populær blandt mange fodboldspillere, specielt på grund af den høje komfort og gode boldføling. Den kommer i en farve, som minder lidt om farven på den kommende Tiempo Legend V. Forventet release af støvlen er i starten af December.

Nike Tiempo Legend V – Soar Blue / Volt

Forventet release af støvlen er i midten af December.

Nike Hypervenom Phantom – Blue Lagoon / Total Crimson

Forventet release af støvlen er i midten af December.

Køb dine nye Nike støvler her

Der er altså en helt masse spændende ting på vej fra Nike. Hvad synes du om de kommende støvler og er der nogle af dem, så du skal have? – Del din mening i kommentarfeltet herunder indlægget.