Af Anders Lang Jensen

Den legendariske hjemmebane der tilhører Liverpool, går under navnet Anfield. Historien er helt unik på det traditionsfyldte stadion, hvor fankulturen samtidig også er noget helt specielt.

Derfor planlægger den engelske storklub nu en stor ændring af den ikoniske hjemmebane. Der er voldsomt mange Liverpool-fans verden over, men stadionet er faktisk ikke i nærheden af at kunne matche de største hjemmebaner i England.

Spilleren alle vil have afviser andre topklubber: Han VIL til Liverpool

Liverpool er dog klar til endnu en udvidelse af deres legendariske hjemmebane Anfield. Det skriver Daily Mail og The Mirror. Klubben er parat til at udvide deres hjemmebane Anfield endnu engang. Denne gang er der tale om en udvidelse, som skal resultere i en stadionkapacitet på 60.000.

Derudover er Liverpool også på udkig efter et stort sponsornavn for den nye tribune, så klubben ifølge Daily Mail vil kunne give andre storklubber konkurrence på og uden for banen eftersom en større stadionkapacitet også vil give en større indkomst på kampdage.

Fra næste sæson vil manager Jurgen Klopp angiveligt blande sig i mesterskabskampen i Premier League. Det kræver flere store transfers, og lige netop hvilke spillere den tyske træner vil have til Anfield til sommer, kan du læse lige her:

Mesterskabsplaner: NU vil Liverpool hente disse stjerner!

Klubben fik i sommer færdiggjort udvidelsen af The Main Stand, som har gjort at Liverpool har tjent 12 millioner pund på kampdage i form af ekstra indkomster fra tilskuere. Det har efter alt at dømme gjort Premier League-klubben sulten på mere eftersom endnu en udvidelse er sat i sø.

Liverpool skal inden september 2019 fremlægge i finansiel plan for udvidelsen. Angiveligt ønsker ledelsen i klubben at foretage stadionændringerne hurtigst muligt, så Anfield kan rumme endnu flere fans på kampdage. Det ikoniske stadions kapacitet er i øjeblikket på bare 54.074.

Vanvid: Karim Benzema chokskifter til engelsk bundklub!