Den ofte kontroversielle italienske angriber, Mario Balotelli, har haft en elendig tid i Liverpool. Han vil ikke mere og skifter fra Liverpool FC til AC Milan på en et-årig lejeaftale. Samtidig har den italienske landsholdsspiller accepteret at gå ned i løn! Ouch, det må have gjort på hans store ego.

Balotelli skiftede i august 2014 fra Milan til Liverpool for cirka 160 millioner kroner, men det er kun blevet til et mål i løbet af sidste sæson, hvilket bestemt ikke har imponeret i Liverpool. Derfor vender han nu tilbage til AC Milan, hvor han kan håbe på at få sin anden debut på lørdag, når Milan møder Empoli. Balotelli er kendt for sin til tider respektløse optræden, men også et sårbart sind, så han får det sikkert bedre i Milan, hvor de kender ham og ved, hvad der skal til for, at han spiller godt.

Læs også: Arsenal-legende: Køb en angriber, Wenger

I Liverpool var mulighederne ved at være opbrugte for Balotelli, der så ud til at have temmelig lang vej til startopstillingen. Liverpool har fået en del nye angribere i truppen blandt andet Danny Ings, Divock Origi og Christian Benteke. Balotelli har angiveligt været så ivrig efter at skifte til Milan, at han har accepteret at gå ned i løn. Det må have gjort ondt på egoet, men det er et sympatisk træk, når spillere vælger fodbold fremfor penge – respekt herfra.

Læs også: Premier League-topscorer er ikke til salg

Balotelli har også sagt til BBC Sport, at han er meget motiveret til at få et godt år i AC Milan.