Af Anders Lang Jensen

Mohamed Salahs fantastiske debutsæson for Liverpool kan snart få en gylden afslutning for egypteren. Englænderne planlægger en kontraktforlængelse, der skal holde andre klubber væk fra fadet om den brandvarme egypter.

På ekstremt kort tid er Mohamed Salah blevet Liverpools absolutte superstjerne, og hans præstationer har været med til at gøre, at det traditionsrige storhold nu er meget tæt på at stryge i Champions League-finalen.

Nærmest ene mand har han også sørget for, at der ikke er mange Liverpool-fans tilbage, der sukker efter Philippe Coutinho, der efter mange og lange transferspekulationer røg til spanske FC Barcelona i januar for et stort millardbeløb.

Med 31 kasser i Premier League ligger den lille egypter netop nu nummer ét på topscorerlisten, og han blev for nylig kåret til årets spiller af spillernes forening i England. Og nu vil Liverpool så forsøge at sikre sig, at Salah har det som en vaskeægte stjerne.

Drømmeskifte: Engelsk traditionsklub henter danske Pione Sisto

For hans præstationer i England såvel som i Champions League er ikke gået nogens næser forbi. På rygteplan er især Real Madrid meldt interesseret, og det er da formentlig også kun en lille håndfuld klubber i hele verden, der ville have råd til at købe ham.

Liverpool tilbyder ham ifølge The Sun derfor at mere end fordoble hans ugeløn fra omkring 90.000 pund til 185.000 pund – i danske kroner en lønstigning fra 760.000 til 1.560.000.

Det vil bringe Salah op blandt de bedst lønnede spillere i ligaen, men dog ikke tæt på spillere som Alexis Sanchez, der i forbindelse med sit skifte fra Arsenal til Manchester United forhandlede en kontrakt hjem, der angiveligt indbringer ham 3,8 millioner kroner om ugen.

CHOK: Liverpool ofrer Mohamed Salah for at hente Real Madrid-stjerne!