Rygterne omkring Liverpool og en ny angriber vil ingen ende tage. Liverpool har desperat brug for flere mål. De to angribere, Balotelli og Lambert, har tilsammen blot leveret 2 Premier League mål i denne sæson – og det er selvfølgelig ikke godt nok for Liverpool.

Real Madrid CF v Club Atletico de Madrid - La Liga

Der har været rygter om, at en række verdensklasse angribere var på vej til at iføre sig en Liverpool trøje, dog ikke rigtigt nogle seriøse rygter. Nu ser det dog ud til, at det første seriøse rygte har meldt sig. Det drejer sig om Real Madrid stjernen, Karim Benzema. Real Madrid skulle eftersigende være klar til, at sælge Benzema for at gøre plads til en ny angriber i den hvide Real Madrid trøje.

Carlo Ancelotti skulle angiveligt se på Edinson Cavani, som den perfekte angriber for Real Madrid. For at kunne finansiere et køb af Cavani, så er det dog nødvendigt at sælge ud. Derfor skulle Real Madrid være klar til, at acceptere bud på minimum 400 millioner og den sum penge står Liverpool nu klar med. Om Benzema allerede kan blive Liverpool spiller i januar er endnu uvist – det mest sandsynlige er nok et sommer skifte.