Liverpool FC er på jagt efter flere forstærkninger til holdet i januars transfervindue. I sidste sommers transfervindue spenderede Liverpool over 1 milliard kroner på nye spillere. Det ser nu endnu engang ud til at denne tendens skal fortsætte. Liverpool er allerede blevet sat i forbindelse med en hel del store stjerne og nu ser det ud til, at de er klar med et officielt bud på én af dem.

Arda_Turan_2013_Real_Madrid

Arda Turan er manden Liverpool vil have fat i. Den tyrkiske stjerne spiller i øjeblikket for Atletico Madrid, hvor han er en vigtig mand i det fremadrettede spil. Turan har kun 18 måneder tilbage af sin nuværende kontrakt og Atletico åbner nu op for et potentielt salg af ham. Hvis Atletico skal tjene penge på ham, så skal det formentlig være til sommer.

Læs flere Liverpool Nyheder her

Liverpool er klar med den helt store pengepung, helt præcist 250 millioner kroner. Det skulle eftersigende være nok til at få en accept fra Atletico, og Arda Turan selv skulle også være stor fan af Liverpool og et skifte til klubben. Arda Turan er en spiller, der vil tilføre Liverpool noget mere energi og fysisk styrke på de offensive positioner og han ligner umiddelbart en spiller, der er godt bygget til Premier League.

Arda Turan er 28 år gammel og han har på nuværende tidspunkt spillet 164 kampe for klubben. I de 164 kampe er det blevet til 22 mål og 32 assists.

Vidste du at…

Her på fodboldspilleren kan du finde en guide til det bedste fodboldmål i træ, rebounders såvel som guides til fodboldstrømper og fodboldstøvler. Brug fodboldspilleren til at gøre dit fodboldliv meget bedre 🙂