Manchester United ser ud til at ville duellere med Liverpool angående købet af Borussia Dortmunds midtbaneprofil, Christian Pulisic. Den amerikanske landsholdsspiller kan være på vej til Premier League til sommer. Det skriver The Independent.

(Photo by Stuart Franklin/Bongarts/Getty Images)

af: Emil Plovgaard

Begge klubber er store beundrere af Dortmund-spilleren, som kan bringe begge klubber en usleben diamant med en masse gode præstationer i Bundesligaen, med sig til Premier League. Derudover vil det også øge klubbernes omdømme i USA, som er Pulisic’ hjemland.

Pulisic er ved at blive et stort navn i drømmenes land, da han som bare 19-årig bliver ved med at imponere for en af Tysklands største klubber.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

En aftale med Dortmund-spilleren kan ikke bare sikre begge klubber et enormt potentiale, men også en mulighed for at eksponere deres brand i USA, hvorfor det ikke virker som nogen dårlig idé at få fat i den amerikanske landsholdsspillers underskrift i en fart.

Læs også: Kig væk, Liverpool! Salah har mundtlig aftale med denne spanske storklub

Jürgen Klopp siges at være en stor fan af Pulisic. The Reds forventes at skrive under med Pulisic til sommer. Den evige rival, Manchester United, har dog ikke tænkt sig at gøre det særlig nemt for Merseyside-klubben. De er nemlig også ude efter amerikaneren, som allerede har optrådt massevis af gange for Borussia Dortmund med flere mål og oplæg til følge.

The Independent melder i øvrigt også, at Manchester United forventes at have en lille fordel i forhold til at tilknytte Pulisic på en permanent aftale. Armenske Henrikh Mkhitaryan er nemlig faldet ud i kulden hos Red Devils, og klubben vil hellere end gerne afsætte spilleren. Dette betyder, at Mourinhos tropper kunne tilbyde en direkte erstatning til Dortmund, hvis et eventuelt salg af Pulisic skulle ske.

Manchester United holder i øjeblikket også med Pulisic’ holdkammerat, Julian Weigl, og Valencia-midtbanestjernen, Carlos Soler.

Det anslås dog, at Pulisic’ værdi både på og uden for banen kan bevirke, at United hellere vil have teenageren fra USA på en kontrakt.

Læs også: 150.000.000: Atletico Madrid byder på tidligere Superliga-stjerne