Arsenal-stjernen Mesut Özil rygtes igen væk, fra den engelske storklub. Der er ifølge engelsk medie stor interesse, fra Premier League-storklubben Manchester United.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie The Express skriver, at der skulle være stor interesse i Arsenal-stjernen Mesut Özil. Det meldes at der er en Premier League-storklub, som vil forsøge at hente Mesut Özil væk fra Emirates Stadium.

Foto: Getty Images.

Klubben som viser interesse i den kreative tysker, er Manchester United og José Mourinho. Dog er der tvivl om hvor vidt Manchester United for alvor vil gå ud, og hente flere superstjerner til klubben.

Men omvendt så har de store planer om at skal tilbage i den absolutte top af Premier League, og europæisk fodbold. Mesut Özil har længe skiftevis været rygtet væk fra Arsenal og så igen afsløret at han ikke ville væk.

Så det er generelt svært at nå frem til, hvad Mesut egentlig ønsker. Men et skifte væk fra Emirates Stadium virker bare til at kunne blive en realitet, eftersom at Mesut Özil gang på gang udtrykker utilfredshed, over et eller andet hos Arsenal.

José Mourinho var for nogle år tilbage træner, hos den spanske storklub Real Madrid. Da Mourinho var træner hos den spanske storklub, havde han netop tyske Mesut Özil i klubben og brugte den tyske kreatør meget.

ser vi Arsenal-stjernen lave det store skifte?

Derfor meldes det at netop José Mourinho kunne have interesse, i at sikre sig den tyske Arsenal-stjerne Mesut Özil. Den tyske kreatør kunne dog også have interesse i at skifte, da han formentlig kunne få godt med spilletid hos Manchester United.

Mesut Özil har dog før udtrykt at han skal have mange penge, for at spille og for at blive tilfreds. Spørgsmålet man så kan stille sig selv, er så om hvor vidt Manchester United har mod på at betale Özil den store løn, som det forventes han vil kræve.

Læs også: Flyvende start i Paris: Thomas Tuchel slår ny rekord i PSG